sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Un nou inceput...


Cu aceasta ocazie,in aceasta zi de toamna friguroasa,plina de nori si de frunze cazute in fata geamului,unde nici soarele nu-si arata coltzii,vreau sa aduc un lucru nou,sa fac si altceva! In zilele ce vor urma,voi incerca sa descriu o realitate,una noua,cea a femeilor! Nu sa le aduk un omagiun,nu sa le critic,ci sa prezint cum vedem noi barbatii,aceste fiinte frumoase,dragi si atat de indispensabile vietii!cu totii stim asta,dar unii sunt prea orgoliosi sa recunoasca!
E o lume atat de misterioasa uneori,patrundem in ea,incercam sa o definim si ne pierdem p drum! Dar cand gasim ...raspunul,atunci totul devine sublim! si linistea se asterna asupra ta,asupra lor,si in 2, totul e simplu,kiar dk viata te loveste si o va face mereu,acea liniste e trecatoare,din punctul de vedere al problemelor vietii!
Shi acest inceput,uneori va fi acid,alteori....poate dulce,dar voi reda aceasta realitate in kre traim,si ne lovim zilnik!un mini serial,poate zilnik,dk nu saptamanal,in fuctie de studiu,de inspiratie si de subiect! Nu vreau doar arunkte cateva cuvinte in graba,ci ceva nou!
Mereu tindem dupa nou,iar ele femeile....mereu kuta ceva nou!so....start to a new world!

Niciun comentariu: