joi, 20 noiembrie 2008

Ce e femeia...?!

Un cuvant?nu nu.....nu e un cuvant,o persoana,cu un mik search p google,gasim o definitie,o sa-i dau un pik de paste,nu e plagiat,ci doar imprumutat o notiune din dex: Persoană adultă de sex feminin; muiere. 2. Persoană de sex feminin căsătorita 2. Sotie, nevasta. Nu e concret nu? trecem la genul feminin....indiferent de cuvintele folosite,nu stiu dk putem afla o definitie! Shi kiar nu are rost....d c?
Dk am deschide okii larg......o vedem in fatza! Ink de la nastere.....da,ea persoana kre ne-a dat viata,kre ne creste,ne cocoloseste,ne invata ce e bine si ce e rau,ne ajuta sa devenim oamenii de azi,apoi plange dupa noi,knd plekm la casa noastra,dar ea va ramane mereu mama noastra! Tot de la ea ai nevoie de o imbratisare,de o vorba buna knd esti suparat,knd ai o problema! Acesta este primul contact cu lumea femeilor.....a sexului feminin,mai bine spus!
Apoi ushor,in timp descifram alte nuante,culoarea femeilor,dk prinzi aluzia,si noi sentimente! Ciudat...nu? de la o amicitie....cum totul o ia razna in.....ceva ce nu realizezi la inceput!
Nu o sa-i dau o definitie,ci voi incerca sa fac altceva,ceva nou,am schitat o idee in introducerea facuta,restul o sa vedeti pe parcurs!

Un comentariu:

FloRiNa spunea...

da..e ceva asa de complex. E un singur cuvant si totusi infatisat sub o multime de forme...uneori mai misterioasa,alte ori mai deschisa, mai timida , mai sociabila. Pentru unii femeia ramane o enigma, o carte necitita si pentru altii chiar un ambalaj folosit si aruncat. Indiferent din ce unghi privesti este vorba de o creatura sensibila si mai ales profunda...astfel nici o definitie nu poate cuprinde complexitatea cuvantului "femeie".